рецепта
- 1/2 чаена чаша ситно нарязан пресен лук
- 1 с.л.. мляко
- 40 g настърган пармезан
- 2 листа бутер тесто
- морска сол и пипер.
загреите фурната на 200º c.
върху единият лист бутер тесто разпределяме ситно наязаният песен лук , покриваме го с другият лист, разточваме с точилка като изравним двете кори,трябва да стане тънко и добре преленало.
мажем кората с мляко, поръсваме с на настърганият пармезан и подправяме със сол и пипер.
режи тестото на ленти с широчина 2 cm усукваме на спирала. поставяме ги на хартия за печене и печем гризините за 10 минути или докатовност .
- 1/2 чаена чаша ситно нарязан пресен лук
- 1 с.л.. мляко
- 40 g настърган пармезан
- 2 листа бутер тесто
- морска сол и пипер.
загреите фурната на 200º c.
върху единият лист бутер тесто разпределяме ситно наязаният песен лук , покриваме го с другият лист, разточваме с точилка като изравним двете кори,трябва да стане тънко и добре преленало.
мажем кората с мляко, поръсваме с на настърганият пармезан и подправяме със сол и пипер.
режи тестото на ленти с широчина 2 cm усукваме на спирала. поставяме ги на хартия за печене и печем гризините за 10 минути или докатовност .
Коментари
Публикуване на коментар