Необходими съставки :
500 грама мляно месо
150 грама ситно нарязан бекон
1 яйце
150 грама кашкавал ( настърган )
50 грама галета
2 скилидки чесън ( ситно нарязани )
2 ситно нарязани пресни червени чушки
1 супена лъжица ситно нарязан магданоз
1 глава лук ( ситно нарязани )
Сол и пипер
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ :
Всички съставки ги поставете в дълбок съд и сме ги омесваме добре . От сместа направете плескавици в размер по ваше желание. Поставете плескавиците чиния, покрийте ги с фолио и същите оставете в хладилника за 45 минути преди да ги сложите на скарата .
500 грама мляно месо
150 грама ситно нарязан бекон
1 яйце
150 грама кашкавал ( настърган )
50 грама галета
2 скилидки чесън ( ситно нарязани )
2 ситно нарязани пресни червени чушки
1 супена лъжица ситно нарязан магданоз
1 глава лук ( ситно нарязани )
Сол и пипер
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ :
Всички съставки ги поставете в дълбок съд и сме ги омесваме добре . От сместа направете плескавици в размер по ваше желание. Поставете плескавиците чиния, покрийте ги с фолио и същите оставете в хладилника за 45 минути преди да ги сложите на скарата .
Коментари
Публикуване на коментар