Пилешки пържоли от бут на грил тиган с марината.

Необходими Съставки
пилешки пържоли - 4 - 6 броя
сол
черен пипер
олио - 4 - 6 с.л.
чесън - 3 скилидки пресован
бира - 100 мл
соев сос - 3 с.л.
горчица - 1 с.л.
Приготвяне на Пилешки пържоли от бут на грил тиган с марината
Добре посолете пилешките пържоли и ги поръсете с черен пипер. Разбийте заедно олиото, чесъна, бирата, соевия сос и горчицата и добре омажете пържолите равномерно.
Оставете ги в покрит съд в хладилника за 1 час. Загрейте скара, намазнете реотаните и мятайте пилешките пържоли, леко отцедени, като ги обръщате, щом се запекат от едната страна.
Внимавайте да не пробиете месото при обръщането. Поднесете ги със свежа салата или гарнитура от картофи.

Коментари